dilluns, 28 de març del 2011

Recette des Crêpes

- 500g de farine
- 5 oeufs
- 1/2 litre de lait
- Une pincée de sel
- Extrait de vanille (facultative)
- Alcool ou fleur d’oranger (facultative)
- Mise en oeuvre (preparació)

Mettre la farine dans un saladier, faire un puits. Mettre les el puis les oeufs entiers un à un. Mélanger let out. Ajouter le lait petit à petit pour obtenir une pâte fluide. Si besoin est ajouté un peu d’eau. Ajouter la vanille et/ou l’alcool.
Laisse reposer la pâte une heure au moins.
Entourer le bout d’une fourchette avec un peu de coton hydrophile, l’imbiber d’huile afin de graisser la poêle.
Répartir une petite louche de pâte dans la poêle, faire cuire puis retourner ou faire sauter la crêpe.
C’est prêt!
A déguster, selon les goûts, avec du sucre, de la confiture, de la crème de marron ou du Nutella.

Català:


- 500 g de farina
- 5 ous
- 1 / 2 litre de llet
- Una mica de sal
- Extracte de vainilla (opcional)
- L’alcohol o aigua de flor de taronja (opcional)

- Preparació:

Col•loqueu la farina en un bol, fer un pou. El a continuació, posar els ous un per un. Barrejar va deixar escapar. Afegir la llet a poc a poc fins que la massa estigui suau. Si cal afegir una mica d’aigua. Afegiu la vainilla i / o alcohol.
Deixeu reposar la massa com a mínim una hora.
Emboliqui l’extrem d’una forquilla amb una mica de cotó, en remull amb oli per greixar la paella.
Estendre una cullera petita de massa a la paella, cuinar i donar la volta o volta a la coca.
Està llest!
Al gust, al gust, amb sucre, melmelada, crema, marró o Nutella.

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